Acest mare om al minunilor, un bogatas aparut din neant, un oier imbogatit, un om care pare prost dar nu este, acesta este Nea Jiji. Un om care s-a dus la balul unui liceu pe care nu m-am obosit sa-l tin minte si a inceput sa arunce cu miile de euro in aer! Cine a vazut reportajul stie despre ce vorbesc, cine nu, acelora le spun ca Razboinicul Luminii avea un teanc de hartii de 500 de euro si ii premia pe cei care stiau rugaciuni si altele! Pentru Crez a dat 5000 euro(o fata l-a stiut cat de cat=>3000 euro), pentru Miss Locul 1 a dat 2000 euro, pt. locul 2 1000 si locul 3 tot 1000! Se vede cand banii din buzunar iti intra in sange si ti se urca la cap!

P.S. Cu surprindere am aflat ca exista un fel de site dedicat, daca pot sa zic asa, AICI!

Ghiozdanul meu care sufera(impreuna cu spatele meu) din cauza cartilor care sunt mult prea grele, mult prea inutile si mult prea multe. Nu pot profesorii sa ne predea lectiile astfel incat sa intelegem din clasa sau macar in asa fel incat cand citim din caiet acasa sa intelegem si sa nu fie nevoie sa citim din carte? Sa ajung ministrul educatiei as taia toate fondurile pentru carti si as pune in fiecare clasa cate un calculatori si un proiector(sunt sigur ca daca adunam valoarea tuturor cartilor ca noi ar da o suma frumusica, ca doar nu au fost pe degeaba, ca e ministrul analfabet). Dar daca nu ar mai fii carti ce s-ar face profu' de istorie? Cred ca ar iesi la pensie! Dar ala de desen? Ar trebui sa ne arate cum sa desenam, nu cum sa deschidem cartea! El crede ca noi toti am fost in tabere de pictura cand eram mici sau ca in week-end-uri ne ducem pe la muzee de arta! Ce fel de profesor da 5 la 80% din clasa? Ala de desen, marele artist al secolului, marele Picasso nedescoperit si cu un picior in cosciug, adevaratul Rembrandt al Moisilului si fratele lui Armani din Ferentari. Ce bine era anul trecut, in clasa a noua, cand nu faceai nimic la ora de desen si mai luai si 10! Clasa a zecea e mai nasoala, mai grea, are note mai mici si profesori mai tampiti! O sa treaca si asta si mi-e teama ca la anul o sa plangem dupa clasa a zecea...Invatatura este pentru un elev cum este un film de groaza pentru un copil de cinci ani!

...pentru ca am ajuns in situatia in care e un film misto la TV si eu il vad pe DVD in acelasi timp.De ce, ma intrebati? Pentru ca m-am saturat de reclamele de jumatate de ora, timp in care, eu cel putin, uiti la ce film te uitati si pe ce post. De exemplu, incercati voi sa vedeti Stapanul Inelelor sambata pe ProTV, un film care pe DVD dureaza 2 ore juma, dar pe postul de mai sus 4 ore. Faceti calculele si veti observa cam cata pauza e. Sper ca intr-un viitor apropiat sa-mi cumpar o antena de satelit cu care sa prind vreo 5000 de posturi. Pana atunci, daca vreau sa vad un film, ard un DVD nu aprind TV-ul!

Cautand pe net si explorand massurile de la messenger, am dat peste cea mai populara persoana de pe Hi5, Iakab sau www.ochiul.hi5.com. Dupa cum se spune in popor, o poza face cat o mie de cuvinte, iar Iakab cat o mie de filme de groaza!


Postări mai noi Postări mai vechi Pagina de pornire