Superputeri

Sute de pui de gaina au fost gasiti morti intr-o localitate din estul Chinei, iar autoritatile locale au tras concluzia ca acestia au sucombat de frica in urma tipatului unui copil de patru ani, care la randul sau a fost speriat de latratul unui caine. Un localnic sustine ca l-a vazut pe copil aplecat pe geamul unui cotet si urland ca din gura de sarpe dupa ce a fost speriat de un caine. O instanta locala de justitie s-a pronuntat asupra acestui caz, indicand drept cauza a mortii celor 443 de oratanii spaima provocata de strigatele puternice ale copilului.
Se pare ca a fost gasit primul "supervillain" din istorie: Chicken Killah care-si foloseste puterile pentru a omori treptat toate gainile din lume. Se pare ca acest specimen poate emite unde ultrasonice care fac creierii gainilor (daca au) sa se lichefieze instantaneu! Mai jos poze cu faptasul!



V-ati intrebat vreodata daca exista un soft care costa cat aparatul care-l utilizeaza? Sa luam de exemplu iGO 2006 Europe care costa 1150 ron, un soft util pentru cine iese des din tara, merge in excursii in Europa cu automobilul propriu. Acest soft este doar cu 264 ron mai ieftin ca Asus MyPal A636, aparatul care utilizeaza iGO 2006 Europe. Deci daca faci rost de iGO moca, practic te-ai scos de inca un GPS! E bine sa traiesti in Romania!

Poll

Care serial iti place mai mult?
Disparuti fara urma
CSI: Las Vegas
CSI: New York
CSI: Miami
Friends
South Park
Family Guy
  
pollcode.com free polls

Week-end-ul asta trebuia sa am ce face, adica sa profit de cele 3 zile in care pot sa joc RACE pe gratis via Steam. Am downloadat jocul destul de repede, ii dau lauch, setez niste rahaturi si cand sa porneasca, in loc de joc primesc o eroare si un mesaj de "mersi ca l-ai jucat, daca vrei cumpara-l"! Zic ca poate e ceva in neregula cu instalarea, si bag Steam+RACE pe alta partitie unde da aceeasi eroare! Se pare ca trial-ul asta de 3 zile e mai naspa decat un demo amarat cu 3 masini si 2 curse! Bine ca trial-ul de World of Warcraft merge bine-mersi(slabe sanse sa mai scriu ceva in urmatoarele 10 zile)!

Radio


Am adaugat si un radio online ca sa aveti ce asculta in timp ce-mi cititi post-urile. Il gasiti in partea dreapta, deasupra link-urilor.


... se pare ca vrea sa inceapa cu o primavara incantatoare! Nu stiu de ce toata lumea se bucura ca vremea e asa frumoasa si ca nu e frig afara! Nu este normal pentru aceasta perioada sa fie 18 grade afara! Daca e asa de cald acum, ganditi-va ca vara vor fi 50 de grade si o sa ne prajim ca niste fripturi intr-o tigaie! As fi vrut sa ninga de Craciun sau de Revelion dar nu a nins deloc! Daca ninge o data nu inseamna ca a fost iarna ci mai degraba o toamna prelungita si o primavara ma rece fara nici o iarna intre! In schimb la Los Angeles unde abia ploua anii trecuti e aproape ger! Nu sunt un ecologist nebun dar ceva nu e in regula si trebuie sa actionam!

Postări mai noi Postări mai vechi Pagina de pornire