Al unsprezecelea titlu din seria NFS va aparea in noiembrie si maine se va lansa site-ul dedicat lui. Din ce s-a vazut si zvonit pana acum, se pare ca va fi primul joc din serie care va avea cu adevarat damage. Probabil ca cei de la EA, vazand succesul altor jocuri precum TOCA 3, GT Legends, GTR si GTR 2, simulatoare adevarate, cu damage care chiar se simte, au decis ca ar trebui si ei sa urmeze calea simulatoarelor, macar un pic. Drag racing-ul va reveni si Autosculpt-ul va fi imbunatatit. Iata trailer-ul:


Tiesto


Desi aseara a fost o intrunire PSD in care cred ca s-au strans toti taranii din cele mai indepartate colturi ale tarii si Geoana urla ca un idiot(poate facea infarct), cred ca tot orasul s-a strans la concertul din Piata Revoltiei, concertul organizat cu lansarea I-mode de la Cosmote, concertul lui Dj Tiesto, Dj-ul care a innebunit lumea! Toata lumea dansa, urla, sarea, se impingea! O adevarata nebunie, dar intr-adevar am vazut de ce toata lumea-l asculta, muzica lui e cu adevarat grozava!

CERF 2007


A fost o expozitie interesanta, cu aproape toate firmele de electronice din tara prezente si cu multe produse expuse! Multe concursuri, mai ales la standurile Romtelecom(Cosmote, Clicknet si Dolce) unde s-au dat Ipod-uri, Maruta a dat aparate foto de unica folosinta, tricouri si invitatii la concertul lui Tiesto si ceasuri Swatch. La standul Vodafone a fost prezenta o masina de Formula 1 McLaren Mercedes, la UltraPro a fost un concurs de curse pe PC prezentat de Buzdugan si Morar. Per total a fost o experienta placuta si astept anul urmator sa vad ce mai aduc la expozitie!


Luni toti bugetarii au avut liber. De ce? Pentru ca marti a fost 1 Mai si oricum nu venea nimeni pe 30 aprilie, luni, la scoala/servici! Dar ce s-au gandit ei? Hai sa recuperam lunea sambata! Se pare ca orice zi in care se da liber bugetarilor devine sambata! De exemplu: 1XFrancofonie = 3XSambata! Intrebarea e: de ce aceiasi oameni care si-au dat liber luni nu puteau sa lase lucrurile asa si sambata sa fie o zi normala? Si treaba mai nasoala e ca la noi in liceu orele se recupereaza integral, adica o sa intram(cine vine) la 1:30 si iesim la 7:20! Va asigur ca nimeni n-are chef sa vina sambata si sa lucreze(profesorii) sau sa invete(noi, elevii) pana seara!

Postări mai noi Postări mai vechi Pagina de pornire