Televizorul


Probabil ca toata lumea a observat ca in ultimii ani au inceput sa fie din ce in ce mai putine lucruri de vazut la tv. Si am mai observat faptul ca in fiecare seara se difuzeaza cate un film la care pana si creditele sunt facute cu economie. Probabil regizorul se gandea:"Hmm, o sa fac un film in care decorul o sa fie cel mai talentat actor si care o sa coste cat o punga de chipsuri. In loc de actori o sa iau vreo 3 aurolaci, ca tot filmez in Romania(unde se pare ca toti vor sa faca filme), si in loc de monstrii sau efecte pe calculator o sa caut niste caini vagabonzi turbati si leprosi pe care o sa-i arunc pe actorii mei usor ametiti."
Si cred ca toti ati vazut ca o pauza publicitara dureaza cate 45 de minute, de uiti la ce te uitai si te intrebi daca nu era mai bine sa nu te uiti deloc.
Emisiunile de divertisment au devenit ceva adresat doar oamenilor cu un Iq sub cel al unei moluste (vezi orice prezentat de Dan Negru, antihristul televiziunii) sau oamenilor peste 60 de ani care vor sa vada "1001 teorii privind moartea Elodiei in 1001 de emisiuni" pe OTV.
Inca un lucru remarcabil: se pare ca emisiuni si seriale de acum 5 ani au rating-uri mai mari in reluare la pranz decat orice in prime-time.
Sfat: Incepeti si urmariti seriale straine obtinute de pe Internet.
Link: Unii care s-au saturat de televiziunea de rahat.


Se pare ca am reusit sa trec destul de relaxat prin primele trei saptamani de clasa a 11-a, trei saptamani in care a trebuit sa ma obisnuiesc cu faptul ca sunt primul care se trezeste din casa, dar si cu faptul ca am toate dupa-amiezele libere.
Se spune ca cine se trezeste devreme departe ajunge dar eu cred ca cine se trezeste devreme se culca devreme.
Programul unei dimineti la liceu:

  • 6:30-Suna alarma
  • 6:58-Trezire
  • 7:05-Plecare de acasa
  • 7:08-Ajung in statie. Vad cum pleaca si tramvaiul si masina. Vine inca un tramvai, nu ma lasa niciun sofer sa traversez. Traversez. Vine tramvaiul, care, logic, e plin ochi.
  • 7:20-Ajung la liceu
  • 7:30-Prima ora. Profesorul se mira de ce se uita clasa ganditor. Clasa doarme iepureste
  • 12:00-Ne dezmeticim la fix pentru ultimele ore
  • 13:30-Acasa
PS:Semnati petitia din dreapta paginii! Animalele nu merita sa fie tratate asa!

Postări mai noi Postări mai vechi Pagina de pornire