Craciunul e aproape si sufletul se primeneste sa primeasca cu pace si voie buna vestea nasterii Domnului nostru. Deschide-ti inima, impaca-te cu cine te-ai certat, lasa grijile deoparte, reuneste-te cu cei dragi si astepta-l, cu nerabdarea inocentei copiilor, pe Mos craciun. Trezeste-ti speranta spre mai bine si fa-le celor din jurul tau doar surpize ce le vor imbata sufletele de fericire.
In prag de sarbatoare pregateste-ti casa pentru colindatori si sufletul pentru bucuriile ce il asteapta in seara de Ajun. Si nu uita ingerii vor dansa pe cer hora bucuriei nasterii Lui Iisus! Smereste-te si vei vedea si tu lumina lor binecuvantata.
Sarbatori fericite!


Ca tot suntem in sezonul cadourilor si bucuriilor in general, si cei de la RDS au decis sa le ofere o surpriza clientilor sai. In primul rand, au decis sa mareasca tarifele cu aproximativ 10%. Nu marirea in sine e problema ci faptul ca am aflat abia dupa ce a fost emisa o factura marita. Nu stiu cum e la alti ISP dar in mod normal ar trebui sa fi fost anuntat din timp despre orice modificare a termenilor contractului, mai ales tarifele.
A doua bucurie sunt reclamele pe care RDS a binevoit sa le bage pe bandwith-ul nostru, al clientilor. Conexiunea la internet nu porneste pana nu intrii pe un browser si dai click pe un buton de pe reclama la telefonia RDS. Poate pentru unii nu e un inconvenient, dar pentru altii care au programe care-si fac update-uri la pornirea calculatorului, poate deveni deranjant. Si sa nu uitam ca sunt oameni care tin web server-e pe conexiunea de la RDS si daca este nevoie de un restart automat, conexiunea nu porneste singura.
Cine-i opreste sa puna reclame pe fiecare pagina pe care navigam? Sper numai ca dupa un numar generos de reclamatii sa se razgandeasca in privinta reclamelor si sa mai anunte oamenii cand vor sa le ia mai multi bani!

Postări mai noi Postări mai vechi Pagina de pornire