Astazi la Movieplex, la ora 20:30, in cadrul Plaza Romania a avut loc avanpremiera celui de-al treilea film din seria FURIOS SI IUTE . Pentru aceasta ocazie speciala, s-au adunat membrii ai clubului de tuning auto, Insomnia Racing si unele vedete precum Cabral(care a venit intr-un superb Mercedes-Benz decapotabil). Tuning si muzica la maxim, aceasta a fost tema de astazi a complexului nostru comercial favorit! Mai jos veti gasi cateva poze de la acest eveniment precum si un trailer al filmului mult asteptat!







Si asa se termina si clasa a IX-a. Ne bucuram ca scapam de scoala ,de profesori, de note, de teste , de teze si absente. Dar in acelasi timp, ne despartim de colegi, oameni alaturi de care am petrecut ultimele luni impreuna. Unii mai prieteni, altii mai putin prieteni... In acest ultim an s-au intamplat multe si cred ca unii dintre noi s-au mai maturizat, au invatat ceva din experientele prin care au trecut. Nu striu exact ce am invatat sau in ce fel m-am schimbat dar acest lucru se simte si sper sa-l simtiti si voi...



Am vazut acest film...Am vazut filme mai infricosatoare, am vazut filme cu personaje mai istete, dar acest film are ceva care te tine captivat. Este un film care iti da impresia ca nu se mai termina, desi dureaza doar 108 minute. Te tine in alerta, si atunci cand crezi ca totul e in regula, in acel moment poti fi sigur ca ceva important se va intampla! Probabil ca un atac sau o moarte spectaculoasa. Dar acest moment de liniste poate deveni o unealta in identificarea acestor scene si deci sa-i sperii pe cei din jur...

Despre poveste. Nu va voi spune prea multe, ca sa nu va stric filmul. O sa va spun decat asta: e cu un pigmeu malefic, fiul diavolului! Il puteti admira in poza alaturata. Ce fata poate sa aiba! Mai incredibil e faptul ca sta asa tot filmul, mai putin la sfarsit, unde, ca orice horror care se respecta, se intampla ceva neasteptat...Merita vazut!


Mai jos aveti si trailer-ul!


Mingiile ce se vor utiliza la actualul Campionat Mondial, ce va începe vineri, 9 iunie, sunt fabricate de firma ''Adidas''. Balonul realizat pentru finala de la Berlin, din 9 iulie, este auriu, în timp ce în restul partidelor se vor folosi baloane alb-negru. Firma Adidas a realizat un balon special pentru finală ce poartă numele de "Teamgeist Berlín" - spirit de echipă - şi ''Teamgeist'', balonul ce va fi utilizat în restul meciurilor. Fiecare selecţionată din cele 32 participante va primi 40 de baloane alb-negru şi 20 aurii.

Pentru ca drumurile saptamanale intre Bucuresti si Bacau erau epuizante, Monica Gabor, logodnica lui Irinel Columbeanu, si-a facut transferul la liceul din Snagov, aflat in apropierea locuintei miliardarului, in care eleva s-a mutat in urma cu mai bine de un an. Vestea ca iubita lui Irinel este noua lor colega s-a raspandit repede printre elevii Liceului “Mihail Kogalniceanu”, care o considera plina de fite.

Chiar daca este situat intr-una din cele mai instarite localitati din jurul Bucurestiului, unde multe vedete si oameni de afaceri au vile una mai mare decat cealalta, Liceul “Mihail Kogalniceanu” din Snagov nu are printre elevi nume sonore. Vedetele prefera sa-si trimita odraslele la licee cu renume din Bucuresti si aflate in centrul Capitalei. Grigore Vasile, directorul liceului, spune ca VIP-urile au doar case de vacanta in Snagov si petrec in zona numai weekend-urile.

“Este un liceu mic, are doar 16 clase”, spune acesta. Monica Gabor s-a transferat la liceul din Snagov in urma cu o saptamana, la clasa de matematica-informatica. Vestea ca iubita lui Irinel Columbeanu vine la scoala cu salupa ori cu limuzina sau ca este permanent insotita de doi bodyguarzi si se imbraca de la Paris, i-a facut pe cei mai multi elevi sa o priveasca de departe ca pe o minune a naturii, fara a incerca sa intre in vorba cu ea.

“Vine dimineata la 7.30, cu salupa si cu doi insotitori. Uneori vine cu limuzina, care e lata cat drumul de abia poate fi intoarsa de sofer la coltul liceului. Este retinuta si nu are prieteni. Tot liceul vorbeste despre ea ca e plina de fite. Nu vorbeste decat cu cei din clasa ei si foarte putin. Fix la ora 14.00 pleaca acasa cu salupa si cu cei doi bodyguarzi. Nu mananca niciodata la internat si nici nu invata in salile de studiu de aici”, povesteste o colega mai mica. Baietii se uita ca la urs la limuzina lui Columbeanu, iar fetele ii studiaza imbracamintea, bijuteriile si incaltamintea.

“Nici un baiat n-are curajul sa intre in vorba cu ea. Mai fac unii glume pe seama ei, dar niciodata pe fata”, povesteste un elev din clasa a X-a. Directorul liceului spune ca o priveste ca pe oricare elev si ca e treaba ei ce face in afara orelor de scoala. “Nu ii tratez pe elevi in functie de familia din care vin. Pentru mine sunt toti egali.”


Intr-o seara ce parea sa fie stricata de ploaie, jucatorii au ajuns la ora 24:10 la terenul 6 din Complexul Sportiv Ghencea. Fanii au sosit, insa, cu aproape trei ore mai devreme pentru a-i primi pe campioni. Festivitatea de premiere a fost precedata de un salut individual al jucatorilor, portarul Carlos dand chiar tonul la scandari. Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a avut probleme in a deschide sticla de sampanie, fiind nevoit sa ia o a doua sticla pentru a celebra victoria. Dupa decernarea medaliilor si a trofeului, jucatorii au realizat un tur al terenului , in ovatiile sutelor de fani prezenti. La 1:15, autocarul Stelei a plecat , facandu-si cu greu loc in multimea de fani ce nu a contenit sa-si manifeste bucuria de a vedea Steaua campioana.


O rosie cu o forma neobisnuita a bagat-o in sperieti ieri pe Camelia Rotaru , de 54 de ani. Cand a vrut sa spele leguma, a descoperit ca aceasta avea “gura, ochi, nas si un corn in frunte”. Imediat s-a gandit ca rosia e imaginea Diavolului. “Este un avertisment ca exista si rau”, ne-a spus femeia


Ziua de astazi, 06.06.06, nu e una din cele mai linistite pentru romanii care cred in superstitii. Multi o asociaza cu Numarul Diavolului, care poate aduce ghinion pe toate planurile. Cei care se tem de cifra fatidica “666” si-au luat toate masurile de precautie. De teama ca vor porni cu stangul in casnicie, superstitiosii s-au ferit sa-si puna astazi pirostriile.

Chiar si autoritatile bucurestene sunt nelinistite. De frica satanistilor, sefii orasului au pus fortele de ordine sa pazeasca cimitirele. Politistii comunitari si “trupele” firmelor de paza si protectie vor sta de veghe toata noaptea pentru ca nu cumva mormintele sa fie profanate in ritualuri sataniste.

Superstitiosii sunt azi in panica. Data de azi seamana cu Numarul Diavolului din ultimul capitol al Bibliei, Apocalipsa. Mistici sau nu, romanii traiesc ziua a sasea din luna a sasea a anului 2006. Iar cifra 666 seamana izbitor cu ceea ce ne arata calendarele electronice.

Am vrut sa vedem cat de tare se tem de ziua de azi cei care si-au programat evenimente importante. Am aflat ca in Capitala se casatoresc doar 8 cupluri, ca Adriana Bahmuteanu divorteaza iar de Silviu Prigoana si ca cimitirele sunt azi militarizate de teama ceremoniilor organizate de satanisti.

La oficiul de stare civila din sectorul 6 al Capitalei va fi azi liniste deplina. Si asta pentru ca nici un cuplu nu s-a incumetat sa isi uneasca destinele intr-o zi fatidica. “Ca niciodata, pentru astazi nu avem programata nici o casatorie. Cred ca tinerii s-au speriat de semnificatia acestei zile si au preferat sa evite sa se casatoreasca azi”, ne-a declarat Sofia Melinte, seful oficiului de stare civila de la sectorul 6. Nici la sectoarele 1, 4 si 5 nu vor fi astazi incheiate casatorii. Singurii mai “curajosi” sau mai putin superstitiosi s-au dovedit a fi bucurestenii din sectoarele 2 si 3. Nu mai putin de 7 cupluri vor spune astazi “Da” in fata ofiterului de stare civila din sectorul 3, iar in sectorul 2 o pereche va pleca acasa cu un certificat de casatorie incheiat la data de 06.06.2006.

Prevazatoare, autoritatile Capitalei au decis sa ia masuri speciale in cimitire. De frica satanistilor, politistii comunitari vor impanzi cele 16 cimitire din subordinea Primariei, iar politistii vor patrula in zonele in care se afla acestea. “Maine (n.r. azi) e o data rara, cu semnificatii oculte pentru unii. E posibil sa avem parte de manifestari ciudate, sa vina tot felul de dementi, sa sara gardul, sa intoarca crucile sau mai stiu eu ce. Noi ne-am luat toate masurile de siguranta pentru a preintampina astfel de evenimente”, a spus George Georgescu, directorul Administratiei Cimitirelor.

Adriana divorteaza de "ziua Diavolului"

Intamplator sau nu, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au azi cea de-a doua infatisare la al treilea lor divort. Vedeta tv crede ca nu este o simpla coincidenta fapul ca divortul a picat intr-o zi care unora le da fiori. “Sunt superstitioasa, de regula se spune ca marti sunt trei ceasuri rele. Faptul ca a doua infatisare la divort a cazut pe data de 06.06.2006 e un semn ca-si baga Necuratul coada in viata mea. Dar sper sa depasesc aceste momente. Sunt o femeie credincioasa si inainte sa merg la tribunal o sa trec pe la biserica sa ma rog sa-mi dea Dumnezeu noroc si sa ma apere de rele”, ne-a spus Adriana Bahmuteanu.

In orasul german Sachendorf majoritatea cuplurilor cred ca numarul 666 este norocos, asa ca au depus nenumarate cereri la oficiile de stare civila pentru casatorie. Cofetariile s-au intrecut in a inscriptiona torturile de nunta cu data de azi

Unii cred ca azi se naste Antihristul

Preluat din Apocalipsa dupa Ioan, capitolul 13, versetul 18, numarul 666 a produs o adevarata isterie pe plan mondial, multi fiind convinsi ca astazi, 6.06.'06, se va naste Antihristul, informeaza AP. In textul biblic venirea Fiarei este anuntata de numarul 666, care desi e un numar omenesc, poate fi inteles numai de cei alesi. “Multi oameni evita acest numar al Satanei sau cauta sa il interpreteze in diferite simboluri, pentru a anunta venirea Antihristului”, a declarat Felix Just, profesor de teologie la Universitatea din San Francisco.

Aflati totul despre renumita radiografie pe Ebay !




CORDELIA, Calif.- Un centru de salvare al pasarilor ranite sau pe cale de disparitie vrea sa stranga fonduri pe o cale mai putin ortodoxa! Vor sa vanda radiografia unei pasari care a venit la clinica cu o aripa rupta. In imagine se poate obseva clar fata(capul) unui extraterestru! Inca nu s-a stabilit sursa imaginii si se asteapta rezultatele necropsiei...

In ultimii ani, Grupul TiriacAuto s-a concentrat pe o reprezentare la standarde europene a marcilor din portofoliu si o prezentare impecabila a produselor comercializate in fata clientilor sai, actuali si potentiali. Manifestarile de tip expozitional, Saloanele TiriacAuto din 2005 si 2006, precum si Parcul TiriacAuto 2005, sunt rezultate ale acestei abordari.

Parcul TiriacAuto 2005 a fost considerat cel mai mare eveniment independent din piata auto din Romania, un nou concept de expozitie auto, o abordare originala in care interactiunea a fost cuvantul cheie. Toate acestea au determinat reeditarea Parcului TiriacAuto si anul acesta.

Parcul TiriacAuto 2006, organizat de dealerii TiriacAuto din Bucuresti, se va desfasura in perioada 17 – 25 iunie, la Romexpo – Pavilionul central. La fel ca si anul trecut, evenimentul combina solutiile outdoor si indoor, oferind o zona verde in mijlocul Bucurestiului cu multe flori si plante, alei, bancute, fanfara, jocuri pentru copii, masini care au facut istorie, modele concept, modele auto de ultima generatie, demonstratii off-road. Un parc in care bucurestenii se pot plimba alaturi de familie, de prieteni, si pot fi, totodata, martorii unui eveniment auto fara precedent. Vor fi expuse peste 150 modele auto. Promovarea evenimentului a inceput prin mesajul:

CJ 06 MTV


Fara alte comentarii:

Cel mai bun grup - Akcent - Dragoste de inchiriat

- 3 Sud Est - Cu capu'n nori

- Akcent - Dragoste de inchiriat

- Iris - Maxima

- Parazitii - Violent

- Voltaj - Mi s-a pus pata pe tine
Cea mai buna piesa - Morandi - Beijo (Uh la la)

- Akcent - Jokero

- Anna Lesko - Anicyka Maya

- DJ Project - Privirea Ta

- Fly Project - Raisa

- Morandi - Beijo (Uh la la)
Cea mai buna interpreta solo - Loredana - Le Le

- Andra - Baietii si fetele stiu ce vor

- Blondy - Dansez

- Delia - Ziua ta

- Loredana - Le Le

- Nicola - Honey
Cel mai bun interpret solo - Stefan Banica jr - Numele tau

- Emanuel - Ye Ye Ye

- Keo - Azi vii, maine pleci

- Pavel Stratan - M-am nascut de ziua mea

- 4d Pepe - 9 vieti

- Stefan Banica jr - Numele tau
Cel mai bun hip-hop - Parazitii - Violent

- CHELOO - Operatiunea c*r pansat/fabricant de gunoi

- K-Gula ft DJ Undoo - Multe de recuperat

- Parazitii - Violent

- Sisu si Puya - Adevarul gol-golut

- Zale - Depinde de noi
Cel mai bun artist debutant - Heaven - Pentru totdeauna

- Fly Project - Raisa

- Heaven - Pentru totdeauna

- Keo - Azi vii, maine pleci

- Lavinia - As zbura

- Studio One - Cheama-ma, atinge-ma
Cel mai bun dance - DJ Project - Soapte

- Akcent - Jokero

- Anda Adam - Ce ti-as face

- DJ Project - Soapte

- Mandinga - Soarele meu

- Morandi - Beijo (Uh La La)
Cel mai bun album - Pavel Stratan - Amintiri din copilarie 3

- DJ Project - Soapte

- Morandi - Reverse

- Pavel Stratan - Amintiri din copilarie 3

- Proconsul - Balade. Pentru tine

- Stefan Banica Jr. - Duete
Cel mai bun rock - Iris - Maxima

- Altar - Nascut invingator

- Luna Amara ft Ombladon - Loc lipsa

- Omul cu Sobolani - Cine e de vina

- Zob - Oficial exist
Cea mai buna prestatie live - Proconsul (Iasi 05 MTV Live)

- Directia 5 (Bucuresti 05 MTV/Romtelecom Tour)

- Iris (Costinesti 05 MTV Live)

- Nicola (Suceava 05 MTV Live)

- Proconsul (Iasi 05 MTV Live)

- Vita de Vie (Iasi 05 MTV Live)
Cel mai bun pop - Voltaj - Povestea oricui

- Class - Na na na

- Directia 5 - Si ce daca

- Nicola - Honey

- Proconsul - Tu ma poti schimba

- Voltaj - Povestea oricui
Cel mai bun videoclip - Morandi - Fallin' Asleep

Dau tonul in moda, uimesc prin tinutele afisate la Oscar, starnesc invidii cu conturile din banca, iar criticii ii ridica in slavi pentru prestatiile actoricesti... Si totusi nu sunt perfecti. Cand se asaza la masa, isi pierd stralucirea. Paparazzi au surprins cateva vedete renuntand la maniere si infulecand necivilizat, in locuri publice...
Nu, Nicole Kidman nu testeaza “marfa” din farfurie cu limba. E doar felul absolut dezgustator in care actrita deschide gura inainte de a infuleca...

Daca judecam dupa strambatura lui Jude Law, mancarea nu e buna deloc... Ori poate actorul s-a prins ca e fotografiat si isi exprima astfel nemultumirea?!


De cate zile n-o fi mancat Nick Lachey? Actorul (fost sot al Jessicai Simpson) a fost fotografiat devorand aproape cu disperare o portie uriasa de spaghete


Mancare buna, degete delicioase... Cher nu pierde nici o picatura de sos, daca e preparat bine. Unde mai pui ca-n felul acesta nici nu mai e nevoie sa se spele pe maini dupa masa!


Nicole Richie, fata muzicianului Lionel Richie, a imprumutat de la tiza ei Nicole Kidman maniera ciudata de “transfer” a mancarii din farfurie (sau pachet) spre gura... cu limba


Nominalizarea la Oscar i-a creat o foame “cat casa” lui Terrence Howard. Actorul a fost surprins luand o imbucatura atat de mare, incat nici nu mai putea mesteca!


Vedeta country Keith Urban mananca la fel de “frumos” ca viitoarea lui sotie, Nicole Kidman. Nici nu vrem sa ne



Sursa: Libertatea

Departe! Vacanta de vara se apropie cu viteza, dar sa speram ca nu o sa treaca la fel de repede! Pentru aceste doua luni si jumatate...Va intrebati de ce numai doua luni si doua saptamani amarate? Deoarece ministrul nostru cel iubit a hotarat sa mareasca anul scolar conform standardelor UE(unde oricum nu vom intra) la 177 de zile, care inseamna 35.4 saptamani dintr-un an de 52 de saptamani. Faceti calculul si veti obseva ca avem doar 18.6 saptamani de vacanta imprastiate haotic pe parcursul a 365 de zile! Sa revenim la vacanta, dar mai ales la vara, care teoretic a venit, dar practic parca a si plecat, deoarece afara e mai frig decat a fost asta-toamna! Daca ar fi mai frig, nu ar mai fi nevoie sa cumparam inghetata pentru ca ar cadea singura din cer... Sper ca vara sa-si arate fata prin august(sunt o fire optimista) si sa savuram plimbarile lungi prin parc alaturi de prieteni, inghetatele mereu prezente, sucurile reci, floricelele si plimbarile cu barca prin Herastrau. Daca intentionati sa faceti asta, sa ma contactati la ochiulcritic@yahoo.com sau id yahoo ochiulcritic!


Numai din cauza faptului ca esti mai prost? Este corect ca cei cu o capacitate intelectuala mai redusa sa fie favorizati? Este ca si cum criminalii in serie ar fi favorizati din cauza faptului ca au facut mai multe ca un simplu hot. In Constitutie scrie ca toti suntem egali in drepturi si responsabilitati. Sigur ca da! Poti sa compari un multimiliardar in Euro cu un biet batranel care abia are bani sa-si cumpere un kilogram de cartofi? Nu cred, si situatia asta ma dezgusta atat de rau incat inchei post-ul aici...

OMFG

In fiecare dimineata aud un sunet infiorator, care ma trezeste. Acel sunet este un croncanit si apartine mai multor ciori care s-au stabilit in nucul de langa fereastra mea. Norocul lor ca nu am pusca cu alice ca erau deja friptura, desi cu gripa asta aviara... Oricum, uitati cu ce ma confrunt cand scot capul pe fereastra:


De ce nu? Sunt deschis la nou si pot accepta faptul ca prima zi de vara este de departe cea mai rece din ultima vreme, cea mai umeda, deci cea mai neplacuta. Pe deasupra mai e si Ziua Copilului, care ar fi picat de minune in week-end, dar nu putem modifica calendarul si suntem obligati sa acceptam situatia asa cum e ea. Parintii mult prea ocupati, cei care lucreaza de dimineata pana seara ca sa aduca paine pe masa vor celebra aceasta ocazie cu un cadou care probabil va fi cumparat in week-end-ul mai sus mentionat. Daca s-ar fi votat, sunt sigur ca peste 50% din votanti ar fi fost de acord cu mutarea datei de 1 in week-end, si ziua de azi devenind primul 32 mai din istorie. Acest 1 mutat in week-end sunt sigur ca ar fi fost mult mai vesel, insorit si mai ales cald. Dar acest lucru este imposibil...

Se raspandeste ca o maladie si cei neatinsi de ea sunt din ce in ce mai putini... Probabil ca cei afectati de ea nu se vor prinde despre ce e vorba. Am citit undeva ca neuronii nu se multiplica, precum alte celule, asa se explica cum la unii oameni ei sunt arsi, disfunctionali, ocupa spatiu degeaba, sunt inlocuiti cu tarate, faina si alte pudre fine. Iti vine sa-ti dai palme cand vezi cate un om cu Iq-ul mai mic decat numarul de la pantof. Au pana si un site dedicat lor,prosti.ro, atat de multi sunt, si numarul lor creste in progresie geometrica, lucru care a inceput sa afecteze pana si sistemul educational, care a ajuns sa coboare standardele doar pentru ca aceste specimene sa aibe o sansa la o amarata de nota de trecere. Norocul lor ca exista materii precum sportul, desenul, religia si dirigentia, materii care nu-ti fac neuronii sa se suprasolicite. Prostia este inevitabila, asa cum este inevitabil ca o parte din oameni sa fie barbati sau bruneti, sau cum este inevitabil ca un om batran sa inceapa sa-si piarda podoaba capilara. Luptati impotriva acestei maladii, cititi o carte, sau macar un articol interesant de pe Internet.

Guvernul a avizat ieri majorarea tarifelor pentru transportul feroviar de calatori cu 5,7%, de la 15 iunie. Solicitarea a fost formulata pentru corelarea tarifelor cu evolutia inflatiei din ultima perioada. Potrivit strategiei pe termen lung in sectorul feroviar, tarifele pentru transportul feroviar de calatori trebuie sa creasca trimestrial in medie cu 5-7%.

1 Iunie

Pe 1 Iunie a inceput sa emita postul CNN, s-a nascut Marilyn Monroe, este Ziua Copilului in anumite tari si este Ziua Independentei in Samoa, oriunde ar mai fi si asta...

Postări mai noi Postări mai vechi Pagina de pornire