Ziua de astazi, 06.06.06, nu e una din cele mai linistite pentru romanii care cred in superstitii. Multi o asociaza cu Numarul Diavolului, care poate aduce ghinion pe toate planurile. Cei care se tem de cifra fatidica “666” si-au luat toate masurile de precautie. De teama ca vor porni cu stangul in casnicie, superstitiosii s-au ferit sa-si puna astazi pirostriile.

Chiar si autoritatile bucurestene sunt nelinistite. De frica satanistilor, sefii orasului au pus fortele de ordine sa pazeasca cimitirele. Politistii comunitari si “trupele” firmelor de paza si protectie vor sta de veghe toata noaptea pentru ca nu cumva mormintele sa fie profanate in ritualuri sataniste.

Superstitiosii sunt azi in panica. Data de azi seamana cu Numarul Diavolului din ultimul capitol al Bibliei, Apocalipsa. Mistici sau nu, romanii traiesc ziua a sasea din luna a sasea a anului 2006. Iar cifra 666 seamana izbitor cu ceea ce ne arata calendarele electronice.

Am vrut sa vedem cat de tare se tem de ziua de azi cei care si-au programat evenimente importante. Am aflat ca in Capitala se casatoresc doar 8 cupluri, ca Adriana Bahmuteanu divorteaza iar de Silviu Prigoana si ca cimitirele sunt azi militarizate de teama ceremoniilor organizate de satanisti.

La oficiul de stare civila din sectorul 6 al Capitalei va fi azi liniste deplina. Si asta pentru ca nici un cuplu nu s-a incumetat sa isi uneasca destinele intr-o zi fatidica. “Ca niciodata, pentru astazi nu avem programata nici o casatorie. Cred ca tinerii s-au speriat de semnificatia acestei zile si au preferat sa evite sa se casatoreasca azi”, ne-a declarat Sofia Melinte, seful oficiului de stare civila de la sectorul 6. Nici la sectoarele 1, 4 si 5 nu vor fi astazi incheiate casatorii. Singurii mai “curajosi” sau mai putin superstitiosi s-au dovedit a fi bucurestenii din sectoarele 2 si 3. Nu mai putin de 7 cupluri vor spune astazi “Da” in fata ofiterului de stare civila din sectorul 3, iar in sectorul 2 o pereche va pleca acasa cu un certificat de casatorie incheiat la data de 06.06.2006.

Prevazatoare, autoritatile Capitalei au decis sa ia masuri speciale in cimitire. De frica satanistilor, politistii comunitari vor impanzi cele 16 cimitire din subordinea Primariei, iar politistii vor patrula in zonele in care se afla acestea. “Maine (n.r. azi) e o data rara, cu semnificatii oculte pentru unii. E posibil sa avem parte de manifestari ciudate, sa vina tot felul de dementi, sa sara gardul, sa intoarca crucile sau mai stiu eu ce. Noi ne-am luat toate masurile de siguranta pentru a preintampina astfel de evenimente”, a spus George Georgescu, directorul Administratiei Cimitirelor.

Adriana divorteaza de "ziua Diavolului"

Intamplator sau nu, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au azi cea de-a doua infatisare la al treilea lor divort. Vedeta tv crede ca nu este o simpla coincidenta fapul ca divortul a picat intr-o zi care unora le da fiori. “Sunt superstitioasa, de regula se spune ca marti sunt trei ceasuri rele. Faptul ca a doua infatisare la divort a cazut pe data de 06.06.2006 e un semn ca-si baga Necuratul coada in viata mea. Dar sper sa depasesc aceste momente. Sunt o femeie credincioasa si inainte sa merg la tribunal o sa trec pe la biserica sa ma rog sa-mi dea Dumnezeu noroc si sa ma apere de rele”, ne-a spus Adriana Bahmuteanu.

In orasul german Sachendorf majoritatea cuplurilor cred ca numarul 666 este norocos, asa ca au depus nenumarate cereri la oficiile de stare civila pentru casatorie. Cofetariile s-au intrecut in a inscriptiona torturile de nunta cu data de azi

Unii cred ca azi se naste Antihristul

Preluat din Apocalipsa dupa Ioan, capitolul 13, versetul 18, numarul 666 a produs o adevarata isterie pe plan mondial, multi fiind convinsi ca astazi, 6.06.'06, se va naste Antihristul, informeaza AP. In textul biblic venirea Fiarei este anuntata de numarul 666, care desi e un numar omenesc, poate fi inteles numai de cei alesi. “Multi oameni evita acest numar al Satanei sau cauta sa il interpreteze in diferite simboluri, pentru a anunta venirea Antihristului”, a declarat Felix Just, profesor de teologie la Universitatea din San Francisco.

0 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire